Ποτσέκο για τις φήμες αποχώρησής του: «Ρωτήστε τη διοίκηση, όχι εμένα»

Ποτσέκο για τις φήμες αποχώρησής του: «Ρωτήστε τη διοίκηση, όχι εμένα»

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο ρωτήθηκε για τις φήμες που υπάρχουν και τον θέλουν να αποχωρεί από τη Βιλερμπάν.

Η Βιλερμπάν συνεχίζει την πολύ άσχημη πορεία της στη Euroleague, καθώς μετά τη νέα της ήττα από την Παρτίζαν στο Βελιγράδι, οι φήμες που θέλουν τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο να αποχωρεί, όλο και φουντώνουν.

Ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε για το εν λόγω ζήτημα, τονίζοντας πως εκείνος δουλεύει καθημερινά και ότι την απάντηση την έχει η διοίκηση.

Οι δηλώσεις του Τζιανμάρκο Ποτσέκο:

«Για τις φήμες δε μπορώ να σας πω τίποτα Δε ξέρω γαλλικά και δε μπορώ ούτε να διαβάσω, ούτε να καταλάβω κάτι από αυτά που λέτε ότι γράφονται. Θα πρέπει να ρωτήσετε την ομάδα μου.

Είμαι σε επικοινωνία με τη διοίκηση. Μιλάμε συνεχώς και αναλύουμε την κατάσταση για το τι πρέπει να γίνει. Ξέρουν καλά τι πιστεύω εγώ. Αλλά σαν προπονητής δεν παραπονιέμαι ποτέ. Πρέπει να κάνω τη δουλειά μου. Και φυσικά εδώ δεν είναι το μέρος όπου μπορώ να πω το οτιδήποτε αναφορικά με τη στρατηγική μας.

Η ερώτηση αυτή πρέπει να τεθεί στη διοίκηση. Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Αυτή είναι η ζωή του προπονητή. Όταν δουλεύεις στον αθλητισμό κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και να αλλάξει τα δεδομένα. Αλλά εγώ συνεχίζω να δουλεύω σκληρά. Ακόμα και σήμερα έκανα το καλύτερο δυνατό μαζί με τους παίκτες μου. Οπότε δεν είμαι το κατάλληλη άτομο να σας δώσει την απάντηση που θέλετε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ