Ένας απίστευτος χαμός και ο Μίλερ – ΜακΙντάιρ που «χτύπησε» δύο φορές

Ένας απίστευτος χαμός και ο Μίλερ – ΜακΙντάιρ που «χτύπησε» δύο φορές

Όλα είναι ανοιχτά στην Ευρωλίγκα και η συνέχεια θα είναι καυτή - Δείτε τι πέτυχε ο Μίλερ ΜακΙντάιρ κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Τα αποτελέσματα και αυτής της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, επιβεβαιώνουν με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο ότι το ενδιαφέρον που υπάρχει στη φετινή σεζόν δεν έχει προηγούμενο.

Όλα όσα έγιναν στο διήμερο Τρίτης – Τετάρτης στην κορυφαία διοργάνωση, δείχνουν ότι όλα τα παιχνίδια είναι «μάχες» που κρίνονται στο ένα σουτ, στη μια πάσα, στο ένα ριμπάουντ.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη βαθμολογία είναι τόσο «αποπνικτική» που καμιά ομάδα, πλην της Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να… ανασάνει με ευκολία.

Διαβάστε επίσης: Τα «αποτυχημένα στοιχήματα» στο Σακραμέντο και το «κράξιμο» για Παπαγιάννη

Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής για το 2024 έφεραν ακόμα μεγαλύτερο χαμό καθώς δέκα ομάδες (ίσως και έντεκα) κάτω από την «βασίλισσα» είναι έτοιμες να δώσουν απίστευτες μάχες στην συνέχεια κι αυτό σημαίνει ότι το ενδιαφέρον κορυφώνεται από πολύ νωρίς.

Η αλήθεια είναι ότι θα δούμε πολλές αλλαγές ακόμα στη βαθμολογία μέσα στη διάρκεια της χρονιάς κι όσο θα υπάρχουν και μεγάλες εκπλήξεις (όπως για παράδειγμα η νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Φενέρ) τόσο πιο μεγάλος χαμός θα γίνεται για μια θέση στην πρώτη εξάδα κι εν συνεχεία στη δεκάδα.

Η Βίρτους για παράδειγμα κατάφερε απόψε ν’ αποφύγει στο τσακ την μεγάλη γκέλα από την Μπάγερν, καθώς νίκησε στο φινάλε με δυο πόντους, ενώ η Βαλένθια έδειξε τα «δόντια» της στην Εφές, με ποσοστό στο τρίποντο που ξεπέρασε το 50%.

Κι αυτό αν μη τι άλλο φανερώνει και τον βαθμό δυσκολίας που έχει ο αγώνας της Παρασκευής για το τριφύλλι, κόντρα στην ισπανική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός βλέπει μετά τη νίκη του επί της Αρμάνι και μετά τα σημερινά αποτελέσματα, ότι έχει τη δυνατότητα να μπει στην τετράδα αν καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στη Μονακό.

Πρέπει να πάρει το ματς ο Ολυμπιακός κόντρα στους Μονεγάσκους και πρέπει να κάνει το 4 στα 4. Αν το πετύχει θα μιλάμε για μια ιδανική εξέλιξη για τους «ερυθρόλευκους» καθώς ακολουθούν και δύσκολα παιχνίδια.

Τίποτε δεν είναι εύκολο και τίποτε δεν χαρίζεται σε κανέναν, όπως φάνηκε και από την ήττα που έκανε ο Παναθηναϊκός στην Βιτόρια, σ’ ένα παιχνίδι που έμοιαζε να το έχει στα χέρια του.

Το έχασε στο τελευταίο σουτ, όπως ακριβώς είχε χάσει και ο Ολυμπιακός από την ισπανική ομάδα στο ΣΕΦ. Στο τελευταίο σουτ και μάλιστα θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η Μπασκόνια έβαλε 75 πόντους στους πειραιώτες στο ΣΕΦ και 75 στον Παναθηναϊκό, πόντοι που αποδείχθηκαν αρκετοί για να πάρει τη νίκη και στα δύο παιχνίδια.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι ο Μίλερ – ΜακΙντάιρ είχε πετύχει το σουτ νίκης της Μπασκόνια στο ΣΕΦ με 0,7 δευτερόλεπτα ν’ απομένουν και ο ίδιος παίκτης σκόραρε και εναντίον του Παναθηναϊκού 0,9 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, χαρίζοντας ξανά τη νίκη στην ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ