Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον Κώστα για την τάπα του στον Πλάις (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον Κώστα για την τάπα του στον Πλάις (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβγαλε το... καπέλο στον Κώστα για την τάπα του τελευταίου πάνω στον Πλάις στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Εφές.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη με 83-76 επί της Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Euroleague.

Μια νίκη που φέρνει τους πράσινους στην 4η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 12-8. Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της χθεσινής βραδιάς για την ομάδα του Αταμάν ήταν ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος με τις καθοριστικές του άμυνες στην τέταρτη περιόδο, ήταν αυτός που δεν επέτρεψε στην Εφές να προσπεράσει στο σκορ, όταν αυτή έφτασε την διαφορά στους τρεις (76-73).

Διαβάστε επίσης: Ο Ζέκα θυμήθηκε την… ιεροτελεστία που έκανε στην πρώτη θητεία του στον Παναθηναϊκό (vids)

Πέρα από αυτά όμως ο Κώστας Αντετοκούνμπο χάρισε στο κοινό και την φάση του ματς με το εντυπωσιακό κόψιμο πάνω στον Πλάις.

Η συγκεκριμένη ενέργεια ενθουσίασε και τον μεγάλο του αδερφό και σούπερ σταρ των Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τον αποθέωσε γράφοντας για λεζάντα την ατάκα «Come Over Hereee».

Δείτε το story του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ