Ουαταρά: «Πηγαίνουμε στην Αθήνα για να πάρουμε εκδίκηση»

Ουαταρά: «Πηγαίνουμε στην Αθήνα για να πάρουμε εκδίκηση»

Αποφασισμένος να πάρει... εκδίκηση από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Γιακούμπα Ουαταρά.

Η Μονακό θέλει… εκδίκηση από τον Παναθηναϊκό για την ήττα τους στο Πριγκιπάτο με το τρίποντο του Μάριους Γκριγκόνις στο φινάλε.

Ο Γιακούμπα Ουαταρά αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Πράσινους, αλλά και για τη συνέχεια της Euroleague, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να έχει συνέπεια.

Οι δηλώσεις του Γιακούμπα Ουαταρά:

«Η νίκη κόντρα στην Μπασκόνια έκανε πολύ καλό στην ομάδα μας. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς και έπρεπε να το κερδίσουμε. Όλοι μπόρεσαν να ανταποκριθούν. Θέλουμε να βρούμε συνέπεια στην Euroleague, είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα όπου ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον καθένα.

Πρέπει να βρούμε σταθερότητα και νομίζω ότι είμαστε ικανοί να το κάνουμε. Πηγαίνουμε στην Αθήνα για να πάρουμε την εκδίκησή μας γιατί το πρώτο παιχνίδι το αφήσαμε να κυλήσει μέσα από τα χέρια μας. Εκεί θα είναι πολύ πιο δύσκολο από το ματς στο Gaston-Médecin.

Για να κερδίσουμε, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στον στόχο μας και να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας, σωματικά νιώθουμε όλοι πολύ καλά. Ο κόουτς μέσω των προπονήσεων είναι προσεκτικός λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών προκειμένου να κρατάμε τις δυνάμεις μας για όλα τα παιχνίδια»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ