Ομπράντοβιτς: «Θα αντιμετωπίσουμε έναν άμεσο ανταγωνιστή μας, σημαντική επιστροφή του Λόιντ»

Ομπράντοβιτς: «Θα αντιμετωπίσουμε έναν άμεσο ανταγωνιστή μας, σημαντική επιστροφή του Λόιντ»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της Μονακό με τον Παναθηναϊκό AKTOR και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα σε έναν άμεσο ανταγωνιστή της

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Μονακό στο Κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (11/1, 21:15) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση.

Ο προπονητής των Μονεγάσκων, Σάσα Ομπράντοβιτς, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στους Πράσινους και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν από τους άμεσους ανταγωνιστές για την πρώτη εξάδα της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Συναντήσεις Κούγια με τους πολιτικούς αρχηγούς για την «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Ομπράντοβιτς:

Για τα παιχνίδια της Μονακό: «Η νίκη κόντρα στην Μπασκόνια μας δίνει διαφορετική ενέργεια πηγαίνοντας στην Αθήνα, αν και αντιμετωπίζουμε συγκεκριμένες συνθήκες. Ο Έλι Οκόμπο δεν αγωνίζεται και ο Τζόρνταν Λόιντ μόλις επέστρεψε. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτές τις αγχωτικές συνθήκες. Οφείλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια προσέγγιση όπως είχαμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, τον Ολυμπιακό και την Μπασκόνια. Αντιμετωπίσαμε την Μακάμπι με λανθασμένη προσέγγιση και γεννήσαμε αμφιβολίες και άγχος. Είναι σημαντικό ότι έχουμε τον Λόιντ πίσω μαζί μας, ακόμα και αν χρειάζεται λίγο χρόνο για να βρει τον ρυθμό του».

Για το ματς του πρώτου Γύρου με τον Παναθηναϊκό: «Τέτοια πράγματα συμβαίνουν πολύ σπάνια. Θα αντιμετωπίσουμε έναν άμεσο ανταγωνιστή μας. Είναι καλό πως όλη η ομάδα μας είναι έτοιμη και υγιής».

Για τον Μάικ Τζέιμς και το κοινό του Παναθηναϊκού: «Θέλουμε όλοι να αγωνιστούν σε πολύ υψηλό επίπεδο, όχι μόνο ο Μάικ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ