Παναθηναϊκός – Μονακό: Mε στόχο το 2Χ2 στην διαβολοβδομάδα και την τρίτη διαδοχική νίκη

Παναθηναϊκός – Μονακό: Mε στόχο το 2Χ2 στην διαβολοβδομάδα και την τρίτη διαδοχική νίκη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε το βράδυ (21:15) την Μονακό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague.

Έπειτα από την επικράτηση με 83-76 επί της Αναντολού Εφές ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε το βράδυ (21:15) στο ΟΑΚΑ την Μονακό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague.

Με στόχο το 2Χ2 στην πέμπτη διαβολοβδομάδα της σεζόν οι πράσινοι θέλουν να εκμεταλλευτούν για ακόμη μια φορά τον παράγοντα έδρα και να εδραιωθούν στην πρώτη τετράδα.

Στο 12-8 το τριφύλλι το οποίο απόψε μόνο εύκολο έργο δεν έχει κόντρα σε μια ομάδα αρκετά ποιοτική, η οποία στοχεύει να φτάσει ψηλά στην φετινή διοργάνωση.

Από την άλλη οι Μονεγάσκοι βρίσκονται στο 11-9 και προέρχονται από την εντός έδρας επικράτηση με 93-83 κόντρα στην Μπασκόνια. Εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Οκόμπο. Αντίθετα ο Λοιντ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στην διάθεση του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Οι «πράσινοι» απ’ την άλλη, δε θα έχουν σε ακόμη ένα ματς τους Λούκα Βιλντόζα και Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λευτέρη Μαντζούκα ο οποίος τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση και ήταν εκτός στο ματς με την Εφές.

Οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρες, Τόμισλαβ Χόρντοφ και Σέρτζιο, ορίστηκαν να σφυρίξουν την αναμέτρηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ