Αταμάν: «Απόψε δώσαμε μία ακόμη παράσταση στο ΟΑΚΑ»

Αταμάν: «Απόψε δώσαμε μία ακόμη παράσταση στο ΟΑΚΑ»

Στη μεγάλη εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μονακό και στην εξαιρετική άμυνα της ομάδας του πάνω στον Μάικ Τζέιμς στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε τη Μονακό στο ΟΑΚΑ με 88-63 και ο Εργκίν Αταμάν είχε μόνο καλά λόγια να πει στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς.

Ο Τούρκος προπονητής στάθηκε στην εμφάνιση όλης της ομάδας αλλά και στην εξαιρετική άμυνα πάνω στον Μάικ Τζέιμς.

Διαβάστε επίσης: Ο Γρηγόρης Δημητριάδης και η κρίση του ελληνικού ποδοσφαίρου και η αναπόφευκτη ευθύνη του πρωθυπουργού

Όσα είπε ο Αταμάν:

«Όταν παίζεις τέτοιες εξαιρετικές άμυνες προχθές με την Εφές και τώρα με την Μονακό και ειδικά σε δύο απ’ τους καλύτερους επιθετικούς της Ευρωλίγκας, όπως ο Λάρκιν και ο Τζέιμς, παίρνεις κίνητρο και αυτοπεποίθηση για την επίθεση. Σταματήσαμε απόψε τον Μάικ Τζέιμς με αυτή την άμυνα. Δεν τον αφήσαμε να παίξει πικ εν ρολ και πετύχαμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Αυτό ήταν το πλάνο μας απ’ την αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε πως κουραστήκαμε λίγο, όμως όπως είπα και στο ημίχρονο στους παίκτες μου, έπρεπε να ξεκινήσουμε με τον ίδιο ρυθμό και με τον ίδιο τρόπο που τελείωσε το πρώτο μέρος.

Στην επίθεση βρήκαμε τις αδυναμίες τους, καθώς η Μονακό είναι μία πολύ καλή αμυντική ομάδα. Εμείς καταφέραμε και διαχειριστήκαμε το σκορ. Ήταν ένα ακραία εξαιρετικό παιχνίδι από την πλευρά μας. Απόψε δώσαμε μία ακόμη παράσταση στο ΟΑΚΑ. Έχουμε μεγάλους στόχους και απόψε δείξαμε ότι έχουμε μεγάλες ικανότητες για να τους πετύχουμε στο τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ