Για τη ρεβάνς κόντρα στην Μπασκόνια ο Ολυμπιακός

Για τη ρεβάνς κόντρα στην Μπασκόνια ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια απόψε στην Ισπανία (21:30) και την «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια απόψε στην Ισπανία (21:30) και την «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» για την 22η αγωνιστική της Euroleague, με τους «ερυθρολεύκους» να θέλουν την ρεβάνς μετά την ήττα του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με ρεκόρ 11-9, προέρχεται από την ήττα από την Μπαρτσελόνα πριν 2 μέρες, στο πρώτο ματς της «διαβολοβδομάδας». Η Μπασκόνια,  που είναι στο 10-10, ηττήθηκε από την Μονακό στο πρώτο δικό της ματς αυτή την εβδομάδα.

Στα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ισπανία με αποστολή 13 παικτών και συγκεκριμένα με τους Γουόκαπ, Γκος, Μήτρου-Λονγκ, Κάνααν, Μπραζντέικις, ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου, Πίτερς, Σίκμα, Πετρούσεφ, Φαλ, Μιλουτίνοφ. Στη Βαρκελώνη, εκτός 12άδας έμεινε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ και μένει να δούμε ποιος θα είναι εκτός των επιλογών του κόουτς Μπαρτζώκα.

Η Μπασκόνια, μετρά μόλις 2 νίκες στα τελευταία 7 ματς αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί καθώς παραμένει επικίνδυνη. Με τον Μονέκε, τον Μακ Ιντάρι και τον Μάρκους Χάουαρντ να είναι σε καλή κατάσταση, με τον τελευταίο μάλιστα να βάζει 33 στην Μονακό.

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Κρίσταπς Κονσταντίνοφς (Λετονία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ