Επίσημο: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Νέντοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα

Επίσημο: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Νέντοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρήκε τον αντικαταστάτη του Νεμάνια Νέντοβιτς ώστε να καλύψει το κενό του μετά τον νέο τραυματισμό του

Ενισχύεται στην περιφέρεια ο Ερυθρός Αστέρας, προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Νεμάνια Νέντοβιτς.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου γνωστοποίησε σήμερα (14/1) την απόκτηση του κόμπο γκαρντ, Τζαβόντε Σμαρτ, ο οποίος υπέγραψε έως το τέλος της σεζόν, ωστόσο στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει οψιόν του συλλόγου να την επεκτείνει και για δεύτερη χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το restart του Μπαρτζώκα και το «πρέπει» στα τρία καθοριστικά ματς σε Euroleague και πρωτάθλημα

Ο 24χρονος άσος θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, καθώς αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην G-League με τους Ντελαγουέρ Μπλου Κόουτς, όπου είχε στην τρέχουσα σεζόν μέσο όρο 20.9 πόντους και 5.4 ασίστ σε 16 παιχνίδια. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μαϊάμι Χιτ, ενώ… πρόλαβε και φέτος να παίξει σε ένα ματς με τη Φιλαδέλφεια.

Αποφοίτησε το 2021 από το Λουιζιάνα Στέιτ Γιουνιβέρσιτι, χωρίς να επιλεγεί στο ντραφτ, και άρχισε την επαγγελματική καριέρα του στην G-League με τους Σιου Φολς Σκάιφορς, ενώ αργότερα αγωνίστηκε και στους Μπέρμιγχαμ Σκουάντρον.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ