Λαρεντζάκης: «Να βγάλουμε αντίδραση»

Λαρεντζάκης: «Να βγάλουμε αντίδραση»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κάλεσε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό να βγάλουν αντίδραση, στον αυριανό αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο ΣΕΦ, μετά τις δύο ήττες από Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια στην Ισπανία, στη Euroleague.

«Η Μακάμπι είναι μια σκληρή ομάδα. Έχει ταλέντο, έχει θέσεις και σκληράδα. Πρέπει ν’ αξιοποιήσουμε τον παράγοντα έδρα. Να βγάλουμε αντίδραση μετά από δύο ήττες και να δείξουμε χαρακτήρα,» υπογράμμισε ανάμεσα σε άλλα ο Λαρεντζάκης.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης:

«Η Μακάμπι είναι μια σκληρή ομάδα, έχει ταλέντο, έχει θέσεις και σκληράδα σε αρκετές θέσεις. Από εκεί και πέρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας, ότι πρέπει να βγάλουμε αντίδραση μετά από δύο ήττες και να δείξουμε χαρακτήρα και πιστεύω θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να κερδίσουμε.

Η νίκη είναι νίκη, όπως και να έρθει μετράει το ίδιο. Είτε με μισό πόντο είτε με 20 πόντους. Εννοείται πως μετράνε οι νίκες, θέλουμε να ξεκινήσουμε τα κερδοφόρα αποτελέσματα και πιστεύω να τα καταφέρουμε.

Εννοείται πως υπάρχει αυτοπεποίθηση, πάντα έχουμε αυτοπεποίθηση. Εντάξει, δεν μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα ματς και από εκεί και πέρα το αυριανό είναι Θεωρώ ένα καλό ξεκίνημα για μια νέα αρχή νικών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ