Πίτερς στο «10»: «Βγάλαμε ενέργεια κόντρα στη Μακάμπι – Αφήσαμε πίσω τις κακές εμφανίσεις και προχωράμε μπροστά»

Πίτερς στο «10»: «Βγάλαμε ενέργεια κόντρα στη Μακάμπι – Αφήσαμε πίσω τις κακές εμφανίσεις και προχωράμε μπροστά»

Ο Άλεκ Πίτερς μίλησε αποκλειστικά στο «10» μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ

O Oλυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στην Euroleague, μετά τις δύο ήττες επί ισπανικού εδάφους την προηγούμενη εβδομάδα, επικρατώντας με 89-72 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Οι Ερυθρόλευκοι πλέον βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας έχοντας ρεκόρ 12-10 και στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Δευτέρα στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (22/1, 20:15).

Διαβάστε επίσης: «Σεισμός»: «Υποβιβασμός για Σίτι αν κριθεί ένοχη για παράβαση του FFP»!

Εκ των πρωταγωνιστών της χθεσινής νίκης του Ολυμπιακού ήταν ο Άλεκ Πίτερς, με τον Αμερικανό φόργουορντ να έχει 17 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε περίπου 20 λεπτά συμμετοχής. Ο 28χρονος άσος των Ερυθρόλευκων μίλησε αποκλειστικά στο «10» μετά την λήξη της αναμέτρησης με τους Ισραηλινούς και τόνισε ότι ήταν πολύ σημαντικό η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άλεκ Πίτερς:

Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια για την αποψινή νίκη. Κατά την άποψή σου ποιο ήταν το σημείο-κλειδί που οδήγησε στην επικράτηση επί της Μακάμπι;

Η ενέργειά μας ήταν διαφορετική απόψε. Αυτοί που ξεκινήσαμε τον αγώνα, οι φίλαθλοί μας, οι παίκτες στον πάγκο, όλοι στην ομάδα γνώριζαν ότι έπρεπε να προχωρήσουμε παρακάτω μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα την προηγούμενη εβδομάδα, κι αυτό κάναμε.

Είχατε στο μυαλό σας ότι μετά από ένα κακό παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου την προηγούμενη Δευτέρα έπρεπε να αντιδράσετε απόψε;

Ναι, σίγουρα δεν ήταν μια καλή εμφάνιση για εμάς στον προηγούμενο αγώνα. Το γνωρίζουμε αυτό. Ξέρουμε ότι σαν ομάδα έπρεπε να το αλλάξουμε αυτό. Το σημερινό παιχνίδι μας έδωσε την δυνατότητα να ανατρέψουμε την κατάσταση αυτή και να αφήσουμε πίσω μας τις κακές εμφανίσεις της προηγούμενης εβδομάδας και να προχωρήσουμε μπροστά.

Έχουμε διανύσει περίπου τα μισά της κανονικής διάρκεια στην Ευρωλίγκα. Ενδεχομένως να είναι λίγο νωρίς για αυτή την συζήτηση, αλλά πόσες νίκες πιστεύεις ότι χρειάζεται ο Ολυμπιακός προκειμένου να βρεθεί στην τελική 6αδα της βαθμολογίας;

Όντως είναι νωρίς για μια τέτοια κουβέντα. Αυτό είναι κάτι που θα μας απασχολήσει σοβαρά σε δύο μήνες από τώρα. Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Αργότερα θα μας απασχολήσει αυτό, όπως και οι ισοβαθμίες.

Απόψε πραγματοποίησες ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση και βοήθησες την ομάδα σουτ να φτάσει στην νίκη. Θεωρείς ότι έχεις φτάσει στην καλύτερη φάση της καριέρας σου ή πρέπει να περιμένουμε κι άλλα από εσένα;

Η αλήθεια είναι ότι δεν στέκομαι πολύ στο τι περιμένει ο καθένας από εμένα. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα στην προπόνηση, πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και στις δυνατότητές μου. Όμως χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών μου δεν θα κατάφερνα τίποτα. Αυτοί είναι που με κάνουν καλύτερο μέσα στο γήπεδο.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ