Ματέο: «Θα παίξουμε ενενήντα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχουμε δώσει ήδη σχεδόν πενήντα»

Ματέο: «Θα παίξουμε ενενήντα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχουμε δώσει ήδη σχεδόν πενήντα»

Ο Τσους Ματέο αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και στον υπέρογκο αριθμό παιχνιδιών που καλούνται να δώσουν οι ομάδες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει να διαχειριστεί σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, κάτι που φαίνεται στο γεγονός πως μετρά δύο ήττες στα τρία τελευταία ματς σε Ευρώπη και Ισπανία. Όλα αυτά πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική της Εuroleague την ερχόμενη Πέμπτη (25/1, 21:45).

Ο Τσους Ματέο μίλησε για την κατάσταση της ομάδα του τονίζοντας πως είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο, ενώ στάθηκε και στα πολλά παιχνίδια που καλούνται να δώσουν όλοι οι σύλλογοι που συμμετέχουν στη Euroleague.

Οι δηλώσεις του Τσους Ματέο:

«Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να διατηρείς πάντα το ίδιο αγωνιστικό επίπεδο. Θα παίξουμε ενενήντα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχουμε δώσει ήδη σχεδόν πενήντα.

Είναι φυσιολογικό, το θεωρώ εντός προγράμματος. Όταν έρθουν αυτές οι στιγμές είναι κάτι που πρέπει να περάσουμε μαζί. Θα έρθουν ακόμα πιο δύσκολα.

Μπορεί να ήταν “καμπανάκι” που χάσαμε δύο σερί ματς, αλλά νομίζω ότι οι υπόλοιπες ομάδες της Euroleague και της ACB σίγουρα θα ζηλέψουν τη θέση μας. Προσπαθώ να σβήσω τις “φωτιές” αλλά θέλω να μην τρελαίνομαι πολύ αν δεν βρω τους… πυροσβεστήρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ