Aγωνία στον Ολυμπιακό για την κατάσταση τού Μιλουτίνοφ – Φόβοι για βαρύ διάστρεμμα

Aγωνία στον Ολυμπιακό για την κατάσταση τού Μιλουτίνοφ – Φόβοι για βαρύ διάστρεμμα

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τους ανθρώπους τού Ολυμπιακού να είναι σε... αναμμένα κάρβουνα.

Ο Ολυμπιακός έδωσε μεγάλη μάχη απέναντι στον Παναθηναϊκό, επέστρεψε από διψήφιες διαφορές, όμως στο φινάλε ηττήθηκε με σκορ 85-80, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι Ερυθρόλευκοι αφήνουν γρήγορα πίσω τους την ήττα καθώς πλέον έχουν να ανησυχούν για την κατάσταση του Νίκολα Μιλουτίνοφ που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση, με την αγωνία να χτυπά… κόκκινο για τους ανθρώπους των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος σέντερ είδε τον αστράγαλό του να γυρνά στο τρίτο δεκάλεπτο και να βγαίνει από παρκέ υποβασταζόμενος, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια για να εξεταστεί από τους γιατρούς του συλλόγου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για βαρύ διάστρεμμα, ωστόσο προφανώς θα πρέπει να περιμένουμε τις απαραίτητες εξετάσεις που θα γίνουν για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Θυμίζουμε πως εκτός παραμένει και ο Μουστάφα Φαλ, δημιουργώντας έτσι ένα τεράστιο κενό στη ρακέτα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ