Αταμάν: «Η Euroleague είναι μία πολύ σκληρή διοργάνωση, δεν αξίζαμε να κερδίσουμε»

Αταμάν: «Η Euroleague είναι μία πολύ σκληρή διοργάνωση, δεν αξίζαμε να κερδίσουμε»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στις απουσίες του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν, μετά την ήττα του Τριφυλλιού από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 90-75 για την Euroleague.

«Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο μπάσκετ δεν μπορείς να κερδίσεις όταν δεν έχει πόιντ γκαρντ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τούρκος προπονητής.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Νέλσον Άμπι (pic+vid)

«Δεν είχαμε δύο βασικά πόιντ γκαρντ, τους Σλούκα και Βιλντόζα, και ελπίζω σύντομα ένας από τους δύο να επιστρέψει», πρόσθεσε ο Αταμάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο μπάσκετ δεν μπορείς να κερδίσεις όταν δεν έχει πόιντ γκαρντ. Σήμερα είχαμε μόνο τον Γκραντ, που είχε και 4 φάουλ, και στη συνέχεια χάσαμε και τον Ναν. Σε μία μέρα που οι δύο σκόρερ μας σούταραν με αυτό το ποσοστό ήταν αδύνατον για εμάς να πάρουμε τη νίκη.

Η Euroleague είναι μία πολύ σκληρή διοργάνωση. Η Μακάμπι είναι μία πολύ καλή ομάδα και φαβορί και μετά από αρκετές εβδομάδες χάσαμε. Δεν είχαμε δύο βασικά πόιντ γκαρντ, τους Σλούκα και Βιλντόζα, και ελπίζω σύντομα ένας από τους δύο να επιστρέψει γιατί είναι δύσκολο να παίξεις μπάσκετ χωρίς πλέι μέικερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ