Γιατί ο Γιαννακόπουλος αγαπά τον Μάικ Τζέιμς… (pic)

Γιατί ο Γιαννακόπουλος αγαπά τον Μάικ Τζέιμς… (pic)

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αγαπάει τον Μάικ Τζέιμς

Το ερχόμενο καλοκαίρι το συμβόλαιο του Μάικ Τζέιμς με τη Μονακό εκπνέει. Και αναπόφευκτα, από τη στιγμή που ο μέλλοντας πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague μείνει ελεύθερος, τα σενάρια και οι φήμες για το μέλλον του θα… πάρουν φωτιά. Με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κατά καιρούς να ακούγονται για ενδεχόμενη απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ.

Πέρα απ’ όλα αυτά, ένα είναι δεδομένο. Η αγάπη που τρέφει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Μάικ Τζέιμς. Ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού φρόντισε να το υπενθυμίσει αυτό, μέσω μίας ανάρτησής του με την οποία παίρνει το μέρος του Τζέιμς για την απάντησή του στα λεγόμενα του προπονητή της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπάνκι, που παραπονιέται για την καταπόνηση των αθλητών λόγω των συνεχόμενων αγώνων.

Διαβάστε επίσης: «Σεισμός» στη Euroleague: Το… expansion, το Ντουμπάι και η μεγάλη επιστροφή

«Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που σε αγαπώ! Για την νοοτροπία και την ηθική σου», έγραψε ο Γιαννακόπουλος για τον άσο της Μονακό.

Τι είχε πει πριν λίγες μέρες ο Τζέιμς; Ιδού:

«Αγαπώ τον κόουτς Μπάνκι, αλλά πρέπει να διαφωνήσω. Προετοιμάζεις το σώμα σου στην offseason και το ενισχύεις κατά τη διάρκεια της σεζόν για να βγάλεις τη σεζόν. Δουλεύεις και το σώμα σου θα ανταποκριθεί. Προφανώς υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις για αυτό, αλλά είναι λιγότερες. Οι παίκτες πρέπει να βάλουν δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ