Μεσίνα: «Δείχνει σχεδόν ανίκητος ο Παναθηναϊκός»

Μεσίνα: «Δείχνει σχεδόν ανίκητος ο Παναθηναϊκός»

Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο, Έτορε Μεσίνα ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (31/1, 21:15).

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το βράδυ της Τετάρτης (31/1, 21:15) την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Euroleague.

Παραμονές του αγώνα Έτορε Μεσίνα και Νίκολα Μέλι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τους πράσινους, με τον Ιταλό τεχνικό μάλιστα να χαρακτηρίζει το τριφύλλι ανίκητο.

Διαβάστε επίσης: Κροατικά ΜΜΕ: «Ο Λιούμπισιτς αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΕΚ»

«Η επικοινωνία στο παρκέ θα είναι πολύ σημαντική για μας σε μια πολύ θορυβώδη έδρα. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη για να αποτρέψουμε εύκολα καλάθια και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός, όπως κι εμείς, έχει κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά στο παρκέ πάνω δείχνουν σχεδόν ανίκητοι και ξέρουμε καλά πόσο δύσκολο θα είναι για μας το παιχνίδι», τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

Από την πλευρά του ο Νίκολα Μέλι δήλωσε: «Πριν το τελευταίο ματς, ο Παναθηναϊκός είχε ένα σερί νικών που δείχνει την ποιότητα του ρόστερ του. Έχουν δυναμικούς παίκτες και ατομικό ταλέντο, ενώ ιστορικά είναι μια πολύ αποτελεσματική ομάδα εντός έδρας. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να προσέξουμε τις λεπτομέρειες και να έχουμε ένταση και πνευματική σκληράδα στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Ξέρουμε καλά πως για να κερδίσουμε θα πρέπει να πιάσουμε σπουδαία απόδοση, αλλά θα προσπαθήσουμε με κάθε ικμάδα της δύναμής μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ