Πλάις: «Ο Αταμάν έδωσε σε κάθε παίκτη ρόλο και ελευθερία στο παιχνίδι»

Πλάις: «Ο Αταμάν έδωσε σε κάθε παίκτη ρόλο και ελευθερία στο παιχνίδι»

Ο Τιμπόρ Πλάις αποθέωσε τον Εργκίν Αταμάν για τη συνεργασία που είχαν τα τελευταία χρόνια.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «beINSPORTS» παραχώρησε ο Τιμπόρ Πλάις, μιλώντας μάλιστα για τη συμπάθεια που έχει στον Εργκίν Αταμάν.

Ο Γερμανός σέντερ αναφέρθηκε στο πως τον προσέγγισε για να τον υπογράψει στη Γαλατασαράι, αλλά και πως εκείνος τον έπεισε να τον αφήσει να σουτάρει από μακριά.

Οι δηλώσεις του Τιμπόρ Πλάις:

«Ο κόουτς Αταμάν είχε μεγάλο ρόλο στην εξέλιξή μου. Ήμουν μαζί του 7 χρόνια. Όταν ήμουν στις ΗΠΑ (2016 στους Τζαζ), είχα ίσως την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Δεν έπαιζα, ήθελα να παίξω. Μου αρέσει να παίζω και όχι να βλέπω απ’ έξω γιατί δεν μπορώ να αλλάξω πράγματα.

Θυμάμαι που με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως «σε ξέρω από την εθνική ομάδα και είσαι σπουδαίος τύπος. Εδώ μπορείς να παίζεις ξανά για αρκετά λεπτά, να έχεις τις ευκαιρίες σου, να διασκεδάσεις». Και έτσι πήρα την απόφαση να έρθω και μου έδωσε την ευκαιρία της διασκέδασης στο παιχνίδι.

Ήταν μια δύσκολη σεζόν όμως γιατί χάσαμε τα δύο πόιντ γκαρντ μας. Έδωσε όμως και σε άλλους παίκτες την ελευθερία να κάνουν το παιχνίδι τους. Με ώθησε στο να έχω έναν ρόλο για να κάνω τα δικά μου βήματα ως παίκτης».

Για το πως τον έπεισε να σουτάρει από μακριά: «Του είχα πει πως μπορώ να σουτάρω τρίποντα. Και μου απάντησε ότι «αν βάλεις 5 σερί τρίποντα τώρα, θα μπορείς να σουτάρεις ένα τρίποντο ανά αγώνα». Και έβαλα επί τόπου 8 διαδοχικά (σ.σ. γέλια). Δεν μας τραβούσε πίσω. Ο κάθε παίκτης είχε τον ρόλο του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ