Παναθηναϊκός: Πέρασαν τη μέρα στο ΟΑΚΑ Αταμάν και παίκτες – Τι γίνεται με τους απόντες

Παναθηναϊκός: Πέρασαν τη μέρα στο ΟΑΚΑ Αταμάν και παίκτες – Τι γίνεται με τους απόντες

Ο Εργκίν Αταμάν το είπε και το έκανε, περνώντας αρκετές ώρες στο ΟΑΚΑ με τους παίκτες του μετά την ήττα από τον Άρη για την Basket League.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο σερί ήττες απέναντι σε Ζάλγκρις Κάουνας και Άρη, στρέφοντας πλέον την προσοχή του στο μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε (9/2, 21:15) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

Μετά τα όσα έγιναν κόντρα στον Άρη ο Εργκίν Αταμάν ήταν πολύ εκνευρισμένος από την εμφάνιση της ομάδας του με αποτέλεσμα να ακυρώσει τη σημερινή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, βάζοντας προπόνηση και ανάλυση με βίντεο.

Ο Τούρκος τεχνικός και οι παίκτες του έμειναν αρκετές ώρες στο ΟΑΚΑ, ξεκινώντας με ένα meeting όπου αναλύθηκαν τα λάθη που έγιναν στους τελευταίους αγώνες, ενώ στη συνέχεια βγήκαν στο γήπεδο για να δουλέψουν σε πιο τακτικά θέματα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά προβλήματα, οι Ματίας Λεσόρ και Ιωάννης Παπαπέτρου έμειναν εκτός λόγω ίωσης που τους ταλαιπωρεί, όπως εκτός έμεινε και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που έχει υποστεί κάκωση στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού. Την Τετάρτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή τους απέναντι στη Φενέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ