Επιβεβαίωσε τις συναντήσεις με Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν η Euroleague

Επιβεβαίωσε τις συναντήσεις με Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν η Euroleague

Η Euroleague γνωστοποίησε πως συναντήθηκε τόσο με τον Ερυθρό Αστέρα, όσο και με την Παρτίζαν, συζητώντας για πολλά και διάφορα θέματα.

Από χθες (7/2) τα Μέσα της Σερβίας ανέφεραν πως ο πρόεδρος της Euroleague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, μαζί με τον CEO, Παούλιους Μοτιεγιούνας, βρίσκονταν στο Βελιγράδι για να συνομιλήσουν με Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν.

Συναντήσεις που επιβεβαίωσε και η ίδια η λίγκα, τονίζοντας πως οι πλευρές συζήτησαν για τη σεζόν που διανύουμε, αλλά και για περαιτέρω συνεργασία, ενώ ευχαρίστησε τους συλλόγους για τη φιλοξενία.

Η τοποθέτηση της Euroleague:

«Υπό το φως των πρόσφατων άρθρων που δημοσιεύθηκαν σε πολλά μέσα ενημέρωσης, η Euroleague Basketball θα ήθελε να δηλώσει ότι ο Πρόεδρος, κ. Ντέγιαν Μποντιρόγκα, και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Παούλιους Μοτεγιούνας, συναντήθηκαν με εκτελεστικά μέλη του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, κατά την επίσκεψή τους στο Βελιγράδι.

Σκοπός και των δύο συναντήσεων ήταν η ανταλλαγή ιδεών, η ανασκόπηση της τρέχουσας σεζόν και η αξιολόγηση των μελλοντικών συνεργασιών. Η Euroleague Basketball θα ήθελε να ευχαριστήσει και τους δύο συλλόγους για τη φιλοξενία της εκπροσώπησής της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ