Μία λίστα γεμάτη μεγάλα ονόματα – Αυτούς έχει βάλει στο… μάτι ο Παναθηναϊκός για το καλοκαίρι

Μία λίστα γεμάτη μεγάλα ονόματα – Αυτούς έχει βάλει στο… μάτι ο Παναθηναϊκός για το καλοκαίρι

Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά το καλοκαίρι ανεξάρτητα από τι θα συμβεί φέτος και ήδη έχει «κυκλώσει» αρκετά σπουδαία ονόματα...

Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι ενισχύθηκε σημαντικά και ανέβηκε επίπεδο, καθώς διεκδικεί στα ίσια το πλεονέκτημα έδρας στη Euroleague, είναι στην πρώτη θέση στην Basket League και γενικότερα… αρέσει στον κόσμο του.

Οι πράσινοι με τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο τους προχώρησαν πέρσι το καλοκαίρι σε ολική αναδόμηση του ρόστερ τους, απέκτησαν σπουδαίους παίκτες και πλέον έχουν μπει σε μια διαδικασία να βρουν 3-4 παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου, προκειμένου να τους προσθέσουν στο ήδη εξαιρετικό υλικό που διαθέτουν, προκειμένου να αποτελέσουν μια από τις πιο δυνατές ομάδες στη Euroleague.

Τα ονόματα που γράφονται για τον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα είναι πάρα πολλά ειδικά ενόψει του καλοκαιριού. Οι Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια έχουν την τιμητική τους στα ρεπορτάζ στην Ισπανία, μιας και μένουν ελεύθεροι από τη Ρεάλ.

Εκτός από τους δύο αυτούς όμως ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο μάτι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ευρώπη και για αυτό τον λόγο ήδη ακούγεται ότι παραμονεύει για την περίπτωση του απίθανου Κίναν Έβανς της Ζαλγκίρις, που κάνει… παπάδες, αλλά και για τον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Εφές και τον ξέρει πολύ καλά ο Αταμάν, αφού κατέκτησαν τα πάντα τα προηγούμενα χρόνια στην Εφές.

Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν γκαρντ τοπ επιπέδου, έναν παίκτη στο 3-4 και ένα πεντάρι από το πάνω ράφι. Οι Ταβάρες, Ντάνιελ Τάις και ο Γιαν Βέσελι είναι οι τρεις περιπτώσεις για το «5», με τον σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι να ξεχωρίζει, ενώ για το «3» και το «4» πρώτος στη λίστα είναι ο γνώριμος Μάριο Χεζόνια, με τον Παναθηναϊκό να γλυκοκοιτάζει και την περίπτωση του Ντοζίερ.

Όσον αφορά τον γκαρντ που θέλει να φέρει ο Αταμάν οι δύο που έχει ψηλότερα στη λίστα του φέρονται να είναι ο Κίναν Έβανς και ο Σέιν Λάρκιν, όμως πάντα υπάρχει στο…  κάδρο και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ λόγω και του γεγονότος ότι είναι Έλληνας. Τα πάντα όμως θα ξεκαθαρίσουν προς τον Μάιο σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στο τριφύλλι, με τη σημαντικότερη απόφαση να είναι το αν θα ανανεώσει και για του χρόνου ο Κέντρικ Ναν ή αν θα αποχωρήσει για το ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ