Δημοσίευμα «βόμβα» για Μίσιτς και Παναθηναϊκό (pic)

Δημοσίευμα «βόμβα» για Μίσιτς και Παναθηναϊκό (pic)

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για τον Βασίλιε Μίσιτς ετοιμάζοντας τεράστια πρόταση.

O Παναθηναϊκός μπορεί να έχει στρέψει όλη την προσοχή του στο Κύπελλο Ελλάδος στην Κρήτη, όπου σήμερα αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την προημιτελική φάση, όμως δεν παρατά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Κι αυτό γιατί όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Νεμάνια Ζόριτς, οι Πράσινοι παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Βασίλιε Μίσιτς, ο οποίος έχει εξαιρετική σχέση με τον Εργκίν Αταμάν, αφού γνωρίζονται από το πλήρως επιτυχημένο τους πέρασμα από την Αναντολού Έφες.

Όπως τονίζει ο Σέρβος δημοσιογράφος το «τριφύλλι» θα κινηθεί για την απόκτησή του σε περίπτωση που ο πολύπειρος γκαρντ αποφασίσει το ερχόμενο καλοκαίρι να επιστρέψει στην Ευρώπη. Θυμίζουμε πως η περιπέτειά του στο ΝΒΑ δεν πηγαίνει τόσο καλά, αφού είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στους Θάντερ, ενώ πλέον ανήκει στους Χόρνετς, έπειτα από την trade deadline.

Έτσι λοιπόν, αν και εφόσον θελήσει να βρεθεί ξανά στη Γηραιά Ήπειρο, ο Ζόριτς τονίζει πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει μια μεγάλη επένδυση, κάνοντας στον 30χρονο γκαρντ μια τεράστια προσφορά.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ