Μεγάλη αποκάλυψη για Ταβάρες: «Εκεί θα παίζει τη νέα σεζόν…»

Μεγάλη αποκάλυψη για Ταβάρες: «Εκεί θα παίζει τη νέα σεζόν…»

Ο Έντι Ταβάρες έχει ήδη αποφασίσει που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Ο Έντι Ταβάρες είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Euroleague και ο λόγος είναι ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και το μέλλον του είναι στον… αέρα.

Ο θηριώδης σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι βρίσκεται ήδη σε επαφές με τη βασίλισσα για να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι, αλλά δεν έχει επέλθει συμφωνία τουλάχιστον προς το παρόν, με τα σενάρια περί αποχώρησης του να δίνουν και να παίρνουν και πολλά δημοσιεύματα να βάζουν γερά στο «κόλπο» για την απόκτηση του τον Παναθηναϊκό, αλλά και ομάδες από το ΝΒΑ.

Οι φήμες στην Ιταλία

Το δικό του ρεπορτάζ αναφορικά με το μέλλον του Έντι Ταβάρες έφερε στο φως ο Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι μέσω της ιστοσελίδας «realolimpiamilano.com». Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, κατά 75% ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήριο θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, παρά το γεγονός πως οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει ακόμη για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

«Παίκτης πολύ σημαντικός για το project της Ρεάλ Μαδρίτης, γι’ αυτό κανείς δεν πιστεύει στον αποχαιρετισμό. Όμως οι μήνες περνούν και η συμφωνία δεν έρχεται. Μόνο ο Παναθηναϊκός φαίνεται έτοιμος να κάνει μια επαρκή προσφορά, αλλά έχετε το νου σας και στην προοπτική προσφορών από το ΝΒΑ», έγραψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ