Τι συμβαίνει με τον Κέβιν Πάντερ

Τι συμβαίνει με τον Κέβιν Πάντερ

Ο Κέβιν Πάντερ διανύει μια περίεργη σεζόν μέχρι στιγμής και η απόδοση του δεν είναι στα πολύ υψηλά στάνταρ που είχε πριν από έναν χρόνο, με αποτέλεσμα να επηρεάζει και την Παρτιζάν

Η Παρτιζάν μπορεί πέρσι να έφτασε ένα βήμα από το Final Four με τον Κέβιν Πάντερ να κάνει όργια και να είναι ο κορυφαίος παίκτης της, φέτος όμως αντιμετωπίζουν θέματα οι Σέρβοι, έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και αναπόφευκτα είναι με την πλάτη στον τοίχο και εκτός πρώτων έξι θέσεων στη Euroleague.

Ένας από τους βασικούς λόγους είναι η απόδοση του Πάντερ ο οποίος δεν είναι στην ίδια κατάσταση με πέρσι, ενώ την ίδια ώρα έχει και σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στη Σερβία.

Τις δικές του εκτιμήσεις για την αγωνιστική πτώση του Κέβιν Πάντερ σε σχέση με την περσινή εντυπωσιακή του σεζόν, έκανε ο παλαίμαχος combo γκαρντ, Άτσο Πέτροβιτς.

«Βλέποντας τον τρόπο που έπαιξε ο Πάντερ την περασμένη σεζόν, ήταν διαφορετικός σε σχέση με τώρα. Έκανε 1-2 ντρίμπλες και σούταρε. Αυτή τη στιγμή, με δεδομένο ότι ο Αβράμοβιτς είναι πολύ καιρό τραυματίας και δεν είναι σε αυτό το επίπεδο… Ήμουν fan του Αβράμοβιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο, του έπλεκα το εγκώμιο μετά από κάθε παιχνίδι, αλλά δεν έχει προσφέρει στην Παρτιζάν αυτή τη σεζόν, στον βαθμό που θα ήθελε ο Ζέλικο», ανέφερε μιλώντας στο «ΑΒΑ Talks» podcast.

«Από όλους όσοι είναι διαθέσιμοι, κανένας από αυτούς δεν είναι καθαρός πόιντ γκαρντ. Επομένως, από αυτές τις δύο ντρίμπλες και το σουτ, ο Πάντερ πλέον ντριμπλάρει 10-12 φορές, υπάρχουν πολλές χαμένες μπάλες, κακές πάσες, δεν παίρνει τα σουτ που έπαιρνε κανονικά. Θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν εύκολα στις… εργοστασιακές ρυθμίσεις αν του προσφέρεις το κατάλληλο περιβάλλον», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ