Με απουσίες σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Euroleague o Ολυμπιακός

Με απουσίες σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Euroleague o Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Κάουνας με πολλές απουσίες για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις (1/3, 20:00), στο Κάουνας, για την 27η αγωνιστική της Euroleague, με τους Πειραιώτες να έχουν σημαντικές απουσίες στο ταξίδι τους σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι στο 15-11 και την 6η θέση, ενώ εκείνη του Αντρέα Τρινκιέρι στο 11-15 και τη 13η θέση.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 86-97: Τούρμπο ο Παναθηναϊκός και ασύλληπτο πάρτι στην Μαδρίτη

Ο Ολυμπιακός πήγε στη διακοπή για τα προκριματικά των εθνικών ομάδων με καλή ψυχολογία αφού κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, το δεύτερο τρόπαιο της σεζόν, μετά το Σούπερ Καπ.

Στα αγωνιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στο Κάουνας δίχως τρεις περιφερειακούς και φυσικά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ακόμη χρειάζεται μερικές εβδομάδες μέχρι να επιστρέψει στη δράση. Εκτός για την ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα είναι οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Στον αντίποδα και η Ζάλγκιρις κατέκτησε το Κύπελλο στη Λιθουανία, επικρατώντας 86-70 της Λιετκαμπέλις, στον τελικό του Final Four. Αγωνιστικά προβλήματα έχει και ο Αντρέα Τρινκιέρι, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντοβίντας Γκιεντράιτις, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Λαουρίνας Μπιρούτις.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ίλιγια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Αλμπέρτο Μπαένα (Ισπανία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ