Τα… ιδιαίτερα σχόλια του Γιαννακόπουλου: «Πώς να μην είμαστε στην ελίτ της Ευρώπης με εσένα ηγέτη;» (pics)

Τα… ιδιαίτερα σχόλια του Γιαννακόπουλου: «Πώς να μην είμαστε στην ελίτ της Ευρώπης με εσένα ηγέτη;» (pics)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι τρεις πολύ ιδιαίτερες αναρτήσεις μετά το μεγάλο διπλό επί της Ρεάλ Μαδρίτης, με ειδική αναφορά στον Κώστα Σλούκα.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε ένα μεγάλο διπλό στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης με 97-86 και πάτησε γερά στο «κόλπο» της τετράδας, με τους πράσινους να πραγματοποιούν μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη βασίλισσα της Ευρώπης.

Οι πράσινοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τους Σλούκα, Ερνάνγκόμεθ και Λεσόρ, με αποτέλεσμα ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος να προχωρήσει σε μια σειρά από Insta Story, αποθεώνοντας τους παίκτες της ομάδας του για τη σπουδαία νίκη στη Μαδρίτη, κάνοντας ειδική αναφορά στον Έλληνα γκαρντ.

«Εσύ σαν να μου Μπατιστίζεις». έγραψε το αφεντικό των πρασίνων σε μία φωτογραφία του Ματίας Λεσόρ, ενώ για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ υποστήριξε πως «ούτε ο Τομάσεβιτς δεν διάβαζε την ρακέτα καλύτερα από εσένα».

Τέλος, σε βίντεο που λήφθηκε τη στιγμή που ο Κώστας Σλούκας έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους, ο γνωστός επιχειρηματίας αναρωτήθηκε: «Πώς να μην είμαστε στην elite της Ευρώπης με εσένα ηγέτη;».

Δείτε τις αναρτήσεις του

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ