Στην Μπασκόνια μέχρι το 2029 ο Τάντας Σεντεκέρσκις (vid)

Στην Μπασκόνια μέχρι το 2029 ο Τάντας Σεντεκέρσκις (vid)

Την ανανέωση του συμβολαίου του Τάντας Σεντεκέρσκις ανακοίνωσε η Μπασκόνια, με τον Λιθουανό πάουερ φόργουορντ να παραμένει στους Βάσκους μέχρι το 2029

Ο Τάντας Σεντεκέρσκις μπορεί να είχε μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Ευρωλίγκας, ωστόσο η Μπασκόνια κινήθηκε γρήγορα κι «έδεσε» έναν από τους πρωταγωνιστές της την φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή του Ολυμπιακού στον Φρόιντφελντ: «Elite διαιτητές στα play off»

Όπως ανακοίνωσαν και οι Βάσκοι, ο Λιθουανός πάουερ φόργουορντ ανανέωσε το συμβόλαιό του για άλλα πέντε χρόνια στην Μπασκόνια, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει κάτοικος Βιτόρια έως και το 2029.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, στο συμβόλαιο του 26χρονου διεθνούς άσου, προβλέπεται ειδικός όρος σε περίπτωση που θέλει να αποχωρήσει για να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ.

Ο Σεντεκέρσκις ανήκει στην Μπασκόνια από το 2013, όταν οι Βάσκοι τον απέκτησαν σε νεαρή ηλικία αναγνωρίζοντας το ταλέντο του. Φέτος, πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τον σύλλογο από την Βιτόρια, έχοντας κατά μέσο όρο 9.8 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ, ενώ σουτάρει με 69% στα δίποντα και 46% στα τρίποντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ