Η μοναξιά του Λούντζη και οι αλχημείες του Μπαρτζώκα

Η μοναξιά του Λούντζη και οι αλχημείες του Μπαρτζώκα

Τι θα κάνει ο Μπαρτζώκας χωρίς Γουόκαπ κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια - Πολύ δύσκολα και για Γκος, Μήτρου Λονγκ.

Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι κάνουν εξαιρετικό δεύτερο γύρο «τρέχοντας» ένα σερί τεσσάρων νικών το οποίο τους έχει εδραιώσει στην πρώτη εξάδα και παράλληλα τους έχει δώσει το δικαίωμα να ρίχνουν και κλεφτές ματιές προς την τετράδα η οποία δίνει και το πλεονέκτημα της έδρας ενόψει των playoffs.

Ωστόσο για να μπορέσει να έχει πιθανότητες για αυτό το αβαντάζ το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα πρέπει να διαφυλάξει την έδρα του και να πετύχει το 2/2 κόντρα σε Βίρτους Μπολόνια και Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Η Εφές, το τρελό σερί των 83 αγώνων στην Ευρωλίγκα και η Βίρτους

Αρχής γενομένης από το ματς με τους Ιταλούς. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται αύριο το βράδυ (7/3, 22:00) την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν με σκοπό ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα. Όμως η προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς γίνεται μετ’ εμποδίων, μιας και ο τραυματισμός του Τόμας Γουόκαπ στην αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στο Περιστέρι έχει περιπλέξει αρκετά τα πράγματα.

Η μαγνητική του Τεξανού γκαρντ έδειξε διάστρεμμα δευτέρου βαθμού κάτι που σημαίνει πως η συμμετοχή του στο αυριανό ματς είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ένα πρόβλημα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα που ήρθε να προστεθεί δίπλα σε αυτά των Μήτρου Λονγκ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Τα δεδομένα με Γκος και η ευκαιρία του Λούντζη

Με βάση τα τωρινά δεδομένα Τόμας Γουόκαπ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τον αυριανό αγώνα κόντρα στους Ιταλούς. Όσον αφορά την συμμετοχή του Μήτρου Λονγκ αυτή συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες μιας και όταν μιλάμε για χτύπημα στην ωμοπλάτη χρειάζεται αρκετή προσοχή.

Από εκεί και πέρα αν επιβεβαιωθεί πως οι Γουόκαπ και Γκος δεν μπορέσουν να δώσουν το «παρών» τότε το βάρος στην θέση «1» αναμένεται να πέσει στον Μιχάλη Λούντζη ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του χειριστή.

Βέβαια δεν αποκλείεται να δούμε σε αυτή την θέση και τον ΜακΚίσικ όπως έγινε με το Περιστέρι, αλλά και τον Κάνααν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ