ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming

Επιστροφή στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό. Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους «πρασίνους», καθώς υποδέχονται την Βιλερμπάν για την 28η αγωνιστική της Euroleague (21:15).

Να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών θέλει ο Παναθηναϊκός. Με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Βιλερμπάν. Από απίθανο διπλό στη Μαδρίτη προέρχονται οι «πράσινοι», καθώς κατάφεραν να ρίξουν στο καναβάτσο την Ρεάλ. Δεύτερη διαδοχική νίκη στην εφετινή Euroleague για τον Παναθηναϊκό, που έδωσε συνέχεια στις υψηλές… πτήσεις: Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα το σύνολο του Εργκίν Αταμάν, με νίκη επί των Γάλλων, πιάνει τη Μονακό στην κατάταξη. Αυτός είναι ο στόχος των γηπεδούχων και για αυτό παλεύουν ολόκληρη τη σεζόν. Να κλειδώσουν το πλεονέκτημα έδρας. Στα αγωνιστικά, Λούκα Βιλντόσα και Κώστας Αντετοκούνμπο έχουν τεθεί νοκ άουτ. «Για εμένα, το ματς με τη Βιλερμπάν είναι πιο επικίνδυνο από το παιχνίδι της Μαδρίτης. Αν ηττηθείς στη Μαδρίτη θα μετρήσει στη βαθμολογία, αλλά όλοι θα αγωνιστούν εκεί. Εμείς πήραμε μια… επιπλέον νίκη στην έδρα της Ρεάλ. Όμως, αν χάσεις στην έδρα σου από τη Βιλερμπάν, θα υποστείς μεγάλη ζημιά σε όλα τα παιχνίδια που έχεις δώσει μέχρι τώρα. Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Βέβαια, δεν βρίσκεται στη ζώνη των πλέι οφ, όμως ο Νάντο ντε Κολό επέστρεψε ύστερα από έναν μεγάλο τραυματισμό και ξέρουμε ποιος είναι ο Ντε Κολό. Είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Βιλερμπάν. Επίσης, θα είναι επικίνδυνο γιατί νομίζω πως όλοι είναι πολύ χαλαροί. Η ομάδα, το επιτελείο, νομίζω και ο κόσμος, όλοι είναι χαλαροί ενόψει αυτού του αγώνα γιατί θεωρούν πως θα είναι ένα εύκολο ματς για εμάς», τόνισε ο Τούρκος τεχνικός για το αποψινό παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

 

Πάμε και στην Βιλερμπάν που προέρχεται από μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Αρμάνι. Καλή εμφάνιση από τους Γάλλους και πρώτο ροζ φύλλο μετά από μπόλικο καιρό. Κάτι παραπάνω από δύσκολη η αποψινή αποστολή της Βιλερμπάν, που δε θα έχει στη διάθεσή της τους Πάρις Λι και Μάικ Σκοτ. Πάντα στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα οι φιλοξενούμενοι με ρεκόρ 6-21.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ