Ο Ολυμπιακός που θα πάει για γκαρντ το καλοκαίρι και οι Λάρκιν, Τζέιμς και Έβανς που μένουν ελεύθεροι

Ο Ολυμπιακός που θα πάει για γκαρντ το καλοκαίρι και οι Λάρκιν, Τζέιμς και Έβανς που μένουν ελεύθεροι

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή της φετινής σεζόν αλλά είναι δεδομένο βάση δημοσιευμάτων πως θα πάει για γκαρντ το καλοκαίρι - Τo10.gr αναλύει τα δεδομένα

Τι και αν ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή της φετινής σεζόν, οι άνθρωποι της ομάδας ήδη έχουν κάνει τις πρώτες σκέψεις ενόψει τις νέας σεζόν.

Η ανανέωση του Πίτερς, αλλά και τα συμβόλαια που υπέγραψαν οι «νέοι» Πετρούσεφ και Ράιτ, έδειξαν τις… ορέξεις των Πειραιωτών, ενόψει της επόμενης χρονιάς τόσο στη Euroleague, όσο και στην Basket League.

Διαβάστε επίσης: Γιατί είναι σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Μπαρτζώκας…

Τα ρεπορτάζ και τα δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων, θεωρούν δεδομένο πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα κινηθεί για γκαρντ από το… πάνω ράφι το προσεχές καλοκαίρι και to10.gr παρουσιάζει τις 3 περιπτώσεις που θα απασχολήσουν.

Ό,τι δεν έγινε πέρσι ήρθε η ώρα να γίνει φέτος(;)

Το περασμένο καλοκαίρι, τα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για συμφωνία Ολυμπιακού και Μάικ Τζέιμς, με τον Αμερικανό όμως να μην καταφέρνει να αποδεσμευτεί από την Μονακό. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού ο Τζέιμς μένει ελεύθερος από τον γαλλικό σύλλογο, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί το μπασκετικό του μέλλον.

Ο νέος που είναι… ωραίος

Ο Κίναν Έβανς έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους γκαρντ στη Euroleague και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος με… όλη την Ευρώπη στα πόδια του. Δημοσιεύματα στην Ισπανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Φενέρ, Εφές και Μονακό, ενώ βάζουν στο «κόλπο» και τον Ολυμπιακό, που σίγουρα η ηλικία του Έβανς (είναι μόλις 27) και το πολλά και ποιοτικά χρόνια μπάσκετ που του απομένουν είναι περισσότερα από του Τζέιμς θα κάνουν τον κόουτς Μπαρτζώκα να σκεφτεί την περίπτωσή του.

Ο Λάρκιν απέναντι στον Αταμάν;

Μία περίπτωση που έχει περάσει στα… ψιλά του ρεπορτάζ είναι αυτή του Σέιν Λάρκιν. Ένα όνομα που ναι μεν δημοσιεύματα τον «μπλέκουν» με τον Ολυμπιακό, αλλά λίγοι στέκονται στο γεγονός. Ο πρώην παίκτης του Αταμάν, θα έδινε άλλη… νότα στα «clasico» των δύο ελληνικών ομάδων σε περίπτωση μετακίνησής του στον Πειραιά από την νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ