Ιμπάκα: «Κάθε παιχνίδι της Euroleague είναι σαν τα play-offs του NBΑ»

Ιμπάκα: «Κάθε παιχνίδι της Euroleague είναι σαν τα play-offs του NBΑ»

O Σερζ Ιμπάκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «The Crossover» της Euroleague και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο επίπεδο της διοργάνωσης, το οποίο συνέκρινε με αυτό του ΝΒΑ

Ο Σερζ Ιμπάκα επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από 12 χρόνια στο ΝΒΑ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπάγερν Μονάχου, για να αγωνιστεί ξανά στην Euroleague.

Ο 35χρονος σέντερ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The Crossover» της Euroleague και μίλησε αναφορικά με την απόφαση να ενταχτεί στους Βαυαρούς, την κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση μπάσκετ, καθώς και το draft του NBA όταν επιλέχθηκε από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Διαβάστε επίσης: Ας μην τα θυμόμαστε μόνο ως τρομερά «μωρά»…

«Ένας από τους κυριότερους λόγους για να έρθω στη Μπάγερν ήταν ο Πάμπλο Λάσο. Ξέρω τον Λάσο από τη Μαδρίτη, όταν πήγα να παίξω εκεί κατά τη διάρκεια του lockout του ΝΒΑ. Τον ήξερα ήδη ως άνθρωπο, ως προπονητή. Πριν από την κλήση με τον Πάμπλο, ο ατζέντης μου πρότεινε αρκετές επιλογές για να πάω σε ομάδες της Ευρωλίγκας και είπα όχι. Προσπαθούσα να επικεντρωθώ στο να επιστρέψω στο ΝΒΑ. Δεν ξέρω αν αυτός ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να μιλάει με μαγικό τρόπο, αλλά μπόρεσε να μου αλλάξει γνώμη και ήρθα».

Επιπλέον, τοποθετήθηκε και για τη σύγκριση της Ευρωλίγκας με το NBA, λέγοντας: «Κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκας είναι σαν τα playoffs του NBA. Είναι τρελό. Πρέπει να βγαίνεις έξω για να παίξεις το καλύτερο που μπορείς σε κάθε παιχνίδι. Είναι τρελή διασκέδαση».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Ιμπάκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ