ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Μάχη αιωνίων στο ΣΕΦ. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 29η αγωνιστική της Euroleague (19:45).

Υπάρχει κίνητρο, υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν φτάσει στο σημείο να «κυνηγούν» το πλεονέκτημα στη κανονική διάρκεια. Τη νίκη την χρειάζονται και οι δύο ομάδες σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ο Ολυμπιακός είναι στη 5η θέση της βαθμολογίας, με ρεκόρ 17-11. Έχει 5 συνεχόμενες νίκες και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, ειδικά όταν το παιχνίδι γίνεται στην έδρα του και μπροστά στον κόσμο του. Ο Γουόκαπ κάνει μεγάλη προσπάθεια, για να ξεπεράσει το πρόβλημα του και να είναι έτοιμος για το σημαντικό αυτό ματς. Έτοιμος φαίνεται πως θα είναι και ο Λαρεντζάκης, έχοντας χάσει πάντως αρκετές προπονήσεις, όπως και ο Γουίλιαμς – Γκος. Μοναδική απουσία αναμένεται να είναι εκείνη του Μιλουτίνοφ, ενώ ο κόσμος αναμένεται να στηρίξει την ομάδα του, αφού το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο.

 

Ο Παναθηναϊκός είναι και εκείνος με τη σειρά του σε πολύ καλή κατάσταση, με τρεις συνεχόμενες νίκες και κατεβαίνει στον Πειραιά ενώ βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας της Euroleague, με ρεκόρ 18-10. Οι «πράσινοι» ξέρουν καλά ότι έχουν μεγάλη πρόκληση μπροστά τους, με το σημερινό παιχνίδι. Χρειάζονται αυτή τη νίκη, αφού έχουν χάσει και το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, με 88-78 και η «μάχη» για το πλεονέκτημα συνεχίζεται, για τις δύο ελληνικές ομάδες. Ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο, με όλους τους υπόλοιπους να είναι ετοιμοπόλεμοι, για ένα σπουδαίο παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες αυτού του συγκεκριμένου παιχνιδιού, όλη η μπασκετική Ευρώπη το περιμένει, δημοσιογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο και όλοι είναι πανέτοιμοι για ένα σπουδαίο παιχνίδι.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ