Ολυμπιακός: Μέσα για το ντέρμπι Γουόκαπ και Γουίλιαμς-Γκος, εκτός ο Λαρεντζάκης

Ολυμπιακός: Μέσα για το ντέρμπι Γουόκαπ και Γουίλιαμς-Γκος, εκτός ο Λαρεντζάκης

Οι Τόμας Γουόκαπ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος θα βρίσκονται κανονικά στη 12άδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί σε λίγη ώρα (19:45) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Παναθηναϊκό, στο μεγάλο ντέρμπι αιωνίων, για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αντιμετώπισε πολλά προβλήματα μέσα στην εβδομάδα με τους τραυματισμούς, όμως λίγο πριν την έναρξη του ματς τα νέα είναι καλά.

Κι αυτό επειδή ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στη 12άδα για τον αγώνα τόσο τον Τόμας Γουόκαπ, όσο και τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Ο Τεξανός γκαρντ έκανε εντατικές θεραπείες για να ξεπεράσει το διάστρεμμα που είχε υποστεί, μπορεί να μην είναι στο 100% όμως θα σφίξει τα… δόντια και θα παίξει. Ο Γκος από την άλλη δεν είχε αγωνιστεί στο ματς με το Λαύριο για να προστατευθεί, δεν είναι ούτε εκείνος στο 100% όμως αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών.

Τέλος, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν μπορεί ακόμα να βοηθήσει αφού δεν έχει ξεπεράσει το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί και θα μείνει εκτός.

Αναλυτικά η 12άδα του Ολυμπιακού: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Αϊζάια Κάνααν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Κώστας Παπανικολάου, Ίγκνας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Λουκ Σίκμα, Μουστάφα Φαλ, Μόουζες Ράιτ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ