Μήτογλου: «Τιμώρησε τα λάθη μας ο Ολυμπιακός»

Μήτογλου: «Τιμώρησε τα λάθη μας ο Ολυμπιακός»

Ο Ντίνος Μήτογλου στάθηκε στα λάθη του Παναθηναϊκού και ανέφερε πως οι Πράσινοι πρέπει να κρατήσουν το κεφάλι τους ψηλά.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ντίνος Μήτογλου στάθηκε στις δηλώσεις του στα λάθη που έκαναν οι Πράσινοι, ενώ ανέφερε πως όλοι πρέπει να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι τους.

Οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου:

Για το παιχνίδι: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες, χάσαμε κάποια μεγάλα σουτ και μας τιμώρησε ο Ολυμπιακός, που έπαιξε σκληρά. Πήρε τη διαφορά εμείς κυνηγούσαμε. Κάναμε πάρα πολλά λάθη (18) και πρέπει να βελτιώσουμε αυτόν τον τομέα.

Για τον Ράιτ: «Έπαιξε καλά ο Ράιτ, ήταν δυναμικός, αλλά είναι ένα σύνολο ο Ολυμπιακός που μας τιμώρησε. Τρέχαμε και κυνηγούσαμε διαρκώς. Πρέπει να το διαχειριστούμε, είμαστε μαθημένοι στην πίεση. Πήραμε περισσότερα ριμπάουντ, αλλά τελικά χάσαμε».

Και κατέληξε: «Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στη βαθμολογία, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι γρήγορα και να προχωρήσουμε. Πρέπει να εστιάσουμε στα επόμενα παιχνίδια και να συνεχίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ