«Δένει» τον Μουστάφα Φαλ μέχρι το 2027 ο Ολυμπιακός!

«Δένει» τον Μουστάφα Φαλ μέχρι το 2027 ο Ολυμπιακός!

Ο Μουστάφα Φαλ είναι μια ανάσα από το να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, υπογράφοντας μέχρι το 2027.

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, που του δίνει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας, αλλά και πολλές ελπίδες για να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ που ακολουθούν.

Ωστόσο, δεν είναι το μόνο που οι φίλοι των Ερυθρόλευκων έχουν να χαίρονται, κι αυτό γιατί ακολουθεί ακόμη μία ανανέωση συμβολαίου ενός απόλυτα κομβικού παίκτη στη… μηχανή του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο λόγος φυσικά για τον Μουστάφα Φαλ που είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με ισχύ έως το 2027.

Ο Γάλλος σέντερ τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση των Πειραιωτών και πλέον απομένουν μόνο κάποια τυπικά θέματα και φυσικά η ανακοίνωση. Μια ανανέωση που φυσικά θα του αποφέρει μια γενναία αύξηση στις αποδοχές του.

Θυμίζουμε πως η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνονταν το 2025, ενώ το καλοκαίρι υπήρχε η δυνατότητα να τα… βρουν και ο Φαλ να μείνει ελεύθερος. Όμως όλα έδειχναν από την αρχή πως δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο και έτσι θα συνεχίσουν μαζί μέχρι το 2027.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ