Βαλένθια: Χωρίς τον τραυματία Μπράντον Ντέιβις στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague

Βαλένθια: Χωρίς τον τραυματία Μπράντον Ντέιβις στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague

Χωρίς τον Μπράντον Ντέιβις θα παραταχτεί η Βαλένθια στους κρίσιμους αγώνες της διπλής εβδομάδας στην Ευρωλίγκα κόντρα σε Μπάγερν και Μονακό

Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα προέκυψε για τη Βαλένθια ενόψει της κρίσιμης «διαβολοβδομάδας» στην Εuroleague και τα ματς απέναντι σε Μπάγερν Μονάχου (20/3) και Μονακό (22/3).

Οι «νυχτερίδες» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον βασικό τους ψηλό, καθώς θα στερηθούν των υπηρεσιών του Μπράντον Ντέιβις. Ο Αμερικανός σέντερ υπέστη θλάση στην αριστερή του γάμπα στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε και θα μείνει εκτός δράσης για το προσεχές χρονικό διάστημα, χωρίς να διευκρινίζεται η ημερομηνία της επιστροφής του.

Διαβάστε επίσης: Μόνο ο Ολυμπιακός σε όλη την Ευρώπη

Αυτή την στιγμή, η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού παλεύει για την είσοδό της στην πρώτη δεκάδα και τα play-in, έχοντας ρεκόρ 13-16 μαζί με τις Παρτίζαν και Μπάγερν Μονάχου.

Φέτος ο Ντέιβις μετράει με τη Βαλένθια 12,5 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 22,6 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους παίκτες της ισπανικής ομάδας μέσα στην σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ