Παπανικολάου: «Έχουμε πολλά χρόνια να κάνουμε διπλό στην έδρα της Εφές, ας είναι φέτος η χρονιά που θα σπάσει αυτό»

Παπανικολάου: «Έχουμε πολλά χρόνια να κάνουμε διπλό στην έδρα της Εφές, ας είναι φέτος η χρονιά που θα σπάσει αυτό»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Εφές.

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στους δημοσιογράφους κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού από το αεροδρόμιο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εφές (19/3, 19:30).

Ο αρχηγός των Πειραιωτών στάθηκε στη συγκέντρωση που πρέπει να έχει η ομάδα του αλλά και το γεγονός ότι έχει αρκετά χρόνια να κάνει διπλό στην έδρα των Τούρκων ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης: Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Όσα είπε ο Παπανικολάου:

Για το ματς με την Αναντολού Εφές: «Χρόνια πολλά. Καλή Σαρακοστή σε όλους. Έτσι είναι το πρόγραμμα. Έχουμε ομάδες από πολλές χώρες και αυτές αναγκάζονται κάποιες φορές να παίξουν σε δικές τους γιορτές, το ίδιο συμβαίνει και με εμάς. Έτσι είναι η διαδικασία και πρέπει μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας γιατί τώρα όλα μετράνε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, στην έδρα της Εφές όπου έχουμε πολλά χρόνια να κάνουμε ένα διπλό. Ας είναι φέτος η χρονιά που θα σπάσει γιατί είναι μια νίκη που χρειαζόμαστε πολύ εν όψει της συνέχειας».

Για την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η ομάδα μετά και τη νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχει τελειώσει. Είναι μια νέα εβδομάδα πλέον. Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει μεγάλο επιθετικό ταλέντο. Έχει παίκτες που έχουν τρομερή έφεση στο σκοράρισμα. Και παρότι δεν κάνουν την καλύτερη χρονιά, δεν σημαίνει πως δεν διαθέτουν το ταλέντο να πληγώσουν ή να σκοτώσουν μια ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο κομμάτι της άμυνας, πολύ δυναμικοί σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού και να κερδίσουμε τις 50-50 φάσεις. Όπως είπα και πριν είναι μια ομάδα που παλεύει να μπει στην δεκάδα στα play in. Οπότε και για αυτούς είναι κομβικό ματς, όπως και για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ