Ολυμπιακός: Με την ψυχολογία στα… ύψη και με στόχο την τετράδα οι ερυθρόλευκοι στην Πόλη

Ολυμπιακός: Με την ψυχολογία στα… ύψη και με στόχο την τετράδα οι ερυθρόλευκοι στην Πόλη

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε στην έδρα της Αναντολού Εφές σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι όσον αφορά την εξασφάλιση της 4αδας.

Αναντολού Εφές και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Σινάν Ερντέμ» (19:30) στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 30ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ένα κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες οι οποίες θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα η κάθε μια για τους δικούς της λόγους. Από την μια η Εφές έπειτα από την ήττα σοκ της προηγούμενης αγωνιστικής από την Βιλερμπάν έχει μπει σε μπελάδες και πλέον «τρέχει» για να προλάβει το τρένος της 10αδας, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει ακόμη μια νίκη (την έβδομη διαδοχική), προκειμένου να εδραιωθεί για τα καλά στην πρώτη τετράδα της κατάταξης η οποία δίνει και το πλεονέκτημα της έδρας.

Διαβάστε επίσης: Έτοιμη να το πάει στα άκρα η Φενέρμπαχτσε: «Θα υποβιβαστούμε και στη χαμηλότερη κατηγορία εάν χρειαστεί»

Όσον αφορά το απουσιολόγιο οι Τούρκοι θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα με τον Ολυμπιακό να στερείται για το αποψινό ματς τις υπηρεσίες του Ναζ Μήτρου-Λονγκ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και του Μιλουτίνοφ ο οποίος είναι τραυματίας εδώ και καιρό.

Η διαιτητική τριάδα αποτελείται από τους Ίλια Μπελόσεβιτς, Μίλαν Νέντοβιτς, Αλμπέρτο Μπαένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ