Δύσκολη αποστολή στο Βελιγράδι για τον Παναθηναϊκό

Δύσκολη αποστολή στο Βελιγράδι για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ερυθρό Αστέρα στο «καυτό» Βελιγράδι (20/3, 21:30) και θέλει την νίκη για να παραμείνει σε τροχιά τετράδας στην Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (20/3, 21:30) για την 30ή αγωνιστική της Euroleague θέλοντας να διατηρηθεί σε τροχιά τετράδας.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι στο 18-11 και έχει σαν στόχο την είσοδο στην τετράδα για να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, ενώ από την άλλη εκείνη του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρίσκεται στο 10-19.

Διαβάστε επίσης: Εφές: Ξανά στα χρόνια του… Αταμάν

Τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό είναι γνωστά εδώ και καιρό. Εκτός παραμένουν οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόσα, οι οποίοι δεν ακολούθησαν την αποστολή στην πρωτεύουσα της Σερβίας αφού απουσιάζουν λόγω τραυματισμού.

Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας μετράει πέντε σερί ήττες στην διοργάνωση και δεν βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι. Στα αγωνιστικά, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μίλος Τεόντοσιτς, ενώ εκτός θα είναι ακόμη τρεις περιφερειακοί και συγκεκριμένα οι Γιάγκο Ντος Σάντος, Μπράνκο Λάζιτς και Νίκολα Τόπιτς. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος γκαρντ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στη δράση.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Κρίσταπς Κονσταντίνοφς (Λετονία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ