Βραβεύτηκε από την Euroleague o Τζέιμς – Το μήνυμα του Σπανούλη στον Αμερικανό (vid)

Βραβεύτηκε από την Euroleague o Τζέιμς – Το μήνυμα του Σπανούλη στον Αμερικανό (vid)

Ο Μάικ Τζέιμς βραβεύτηκε από την Euroleague ως πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και στην γιγαντοοθόνη του «Salle Gaston Medecin» προβλήθηκε ένα μήνυμα του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Μάικ Τζέιμς έγραψε ιστορία στην Euroleague καθώς εδώ και κάποιες αγωνιστικές είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Γι’ αυτό τον λόγο, τόσο η ομάδα του Αμερικανού γκαρντ, Μονακό, όσο και η διοργανώτρια αρχή βράβευσαν απόψε τον 33χρονο άσο (20/3) πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Δεν θα είναι εύκολο ματς με την Βιλερμπάν, θα είμαστε δύσκολος αντίπαλος με ή χωρίς πλεονέκτημα»

Η μεγαλύτερη έκπληξη, ωστόσο, για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ήταν ένα μήνυμα του Βασίλη Σπανούλη που προβλήθηκε στην  γιγαντοοθόνη του «Salle Gaston Medecin».

Ο άνθρωπος που έχασε την πρωτιά από τον Τζέιμς ανέφερε: «Μάικ, φίλε μου. Συγχαρητήρια για το μεγάλο σου επίτευγμα. Το αξίζεις απόλυτα. Δούλεψες πολύ σκληρά για να το πετύχεις. Είμαι περήφανος για σένα. Συγχαρητήρια».

Μηνύματα έστειλαν και άλλοι παλιοί συμπαίκτες ή και αντίπαλοι του Τζέιμς, όπως ο Καλάθης, ο Άντριους, ο Σενγκέλια και ο Στρίκλαντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ