Χαμός για τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ – «Έντυσαν» τον Ντιφαλά με φανέλα Παναθηναϊκού (pic)

Χαμός για τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ – «Έντυσαν» τον Ντιφαλά με φανέλα Παναθηναϊκού (pic)

Ο Άλεξ Αμπρίνες ήταν έξαλλος με τη διαιτησία κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην Μπαρτσελόνα έχουν παράπονα από τον Μεντί Ντιφαλά και στο Twitter τον... έντυσαν με φανέλα του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί αν ανέτρεψε το σκορ κόντρα στην Μπαρτσελόνα και να πήρε τη νίκη, όμως οι μπλαουγκράνα είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ και ιδιαίτερα από τον Μεντί Ντιφαλά, που ήταν ο πρώτος ρέφερι της αναμέτρησης.

Ο Άλεξ Αμπρίνες μίλησε για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και ξέσπασε για την διαιτησία τονίζοντας πως δεν σέβονται την ομάδα του, ενώ υπογράμμισε πως όλα άλλαξαν μετά την τεχνική ποινή που πήρε ο Εργκίν Αταμάν μετά από διαμαρτυρίες στον Ντιφαλά.

Ο Γάλλος ρέφερι τα έκανε… μαντάρα, με τους Καταλανούς να έχουν παράπονα και τα ΜΜΕ να αναφέρονται στη διαιτησία του Ντιφαλά με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, στο twitter κυκλοφόρησε και μία φωτογραφία του πρώτου διαιτητή στο ματς του ΟΑΚΑ με μπλούζα του Παναθηναϊκού, ως ένδειξη για τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής και οδήγησαν στην ανατροπή των πράσινων επί της Μπαρτσελόνα.

Δείτε την ανάρτηση με τον Ντιφαλά με φανέλα Παναθηναϊκού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ