Σενγκέλια: «Μία από τις καλύτερες ομάδες στη Euroleague ο Παναθηναϊκός»

Σενγκέλια: «Μία από τις καλύτερες ομάδες στη Euroleague ο Παναθηναϊκός»

Ο Τορνίκε Σενγκέλια μίλησε για τη συνέχεια της Βίρτους Μπολόνια στη Euroleague, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Παναθηναϊκό.

Η Βίρτους Μπολόνια ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα με τον Τορνίκε Σενγκέλια να τονίζει σε δηλώσεις του στο «Sport Klub» πως το σύνολο του Λούκα Μπάνκι πρέπει να το αφήσει πίσω του και να κοιτάξει τη συνέχεια.

Παράλληλα, ο Γεωργιανός φόργουορντ στάθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας ότι οι Πράσινοι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες, αυτή την στιγμή, στη Euroleague.

Oι δηλώσεις του Τορνίκε Σενγκέλια:

«Προφανώς χρειαζόμαστε μια νίκη τώρα. Είναι εύκολο να επικεντρωθούμε στα αρνητικά αυτή την στιγμή και πρέπει να δούμε τα λάθη μας, αλλά πρακτικά τα ξέρουμε ήδη αυτά. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια και να κοιτάξουμε μπροστά. Μας περιμένουν μεγάλα και σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε όλα.

Θα δούμε πώς θα προετοιμαστούμε. Θα ξεκινήσουμε με το παιχνίδι απέναντι στην Μπρέσια και μετά με τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στη Euroleague αυτή την στιγμή. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ