Ο Βεζένκοφ μίλησε: Αυτός πρέπει να είναι ο φετινός MVP της Euroleague

Ο Βεζένκοφ μίλησε: Αυτός πρέπει να είναι ο φετινός MVP της Euroleague

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποκάλυψε ποιος παίκτης θεωρεί ότι θα πρέπει να κατακτήσει τον φετινό τίτλο του MVP στη Euroleague.

Μπορεί από το περασμένο καλοκαίρι να μας έχει… χαιρετήσει για να κυνηγήσει το μεγάλο όνειρο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, όμως ο Σάσα Βεζένκοφ δεν παύει να είναι φίλαθλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και κυρίως της Euroleague την οποία παρακολουθεί όσο περισσότερο μπορεί.

Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού ήταν πέρσι ο κορυφαίος παίκτης της Γηραιάς Ηπείρου, κάνοντας μια απίστευτη χρονιά στο υψηλότερο επίπεδο με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, κάτι που του έδωσε δικαιότατα τον τίτλο του MVP της κανονικής περιόδου στη Euroleague. Συνεπώς η γνώμη του έχει μια άλλη… βαρύτητα.

Μιλώντας στο «Eurohoops» ο Βούλγαρος παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς αναφέρθηκε στον παίκτη που εκείνος θεωρεί πως θα πρέπει να τον διαδεχθεί στον…. θρόνο και να πάρει το βραβείο σπίτι του. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάικ Τζέιμς, που πραγματοποιεί μεγάλες εμφανίσεις με τη φανέλα της Μονακό.

«Νομίζω πως έχει έρθει η ώρα του Μάικ Τζέιμς  να κερδίσει το βραβείο του MVP της Euroleague τη φετινή αγωνιστική περίοδο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Σάσα Βεζένκοφ για τον Αμερικανό εκρηκτικό γκαρντ των Μονεγάσκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ