Τι είπε ο Κάνααν για το ματς με την Παρτιζάν

Τι είπε ο Κάνααν για το ματς με την Παρτιζάν

Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε για το εκτός έδρας ματς με την Παρτιζάν και τόνισε τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να φύγει με το διπλό.

Την ανάγκη να περιορίσουν αυτός και οι συμπαίκτες του τα λάθη στο παιχνίδι με την Παρτίζαν υπογράμμισε ο Αϊζάια Κάνααν, μια μέρα πριν το παιχνίδι με τη σέρβικη ομάδα στπ Βελιγράδι.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε τη σημασία του παιχνιδιού για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να διεκδικήσει το απόλυτο και την πρώτη τετράδα, ενώ ξεκαθάρισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα έχουν εχθρική ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι τα τελευταία τρία παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς τις τελευταίες ημέρες κάναμε καλές προπονήσεις και νομίζω θα είμαστε έτοιμοι» είπε ο Αιζάια Κάνααν και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να περιορίσουμε τα λάθη μας όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι σε μια εχθρική ατμόσφαιρα. Αν παραμείνουμε στο πλάνο μας θα είμαστε εντάξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ