Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR: Πλήρης κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια

Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR: Πλήρης κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει χωρίς αγωνιστικά προβλήματα στην Μπολόνια και τον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής με την Βίρτους

Χωρίς κανένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι  προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR για την σημαντική αναμέτρηση της 32ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια την Παρασκευή (29/3,21:30).

Στην αποστολή, που θα πετάξει το πρωί της Πέμπτης με πτήση τσάρτερ, θα βρίσκονται και οι Λούκα Βιλντόσα και Κώστας Αντετοκούνμπο, που έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και απλώς θέλουν μερικά παιχνίδια προκειμένου να βρουν αγωνιστικό ρυθμό.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωσε Ολυμπιακό ο Ομπράντοβιτς: «Είναι φτιαγμένος για να φτάσει ως το τέλος»

Επομένως, ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει να διαχειριστεί κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, αφού επέστρεψαν οι δυο τους στην αγωνιστική δράση,  και από την στιγμή που βρίσκονται όλοι οι παίκτες στην διάθεσή του θα έχει την δυνατότητα να διευρύνει το ροτέισον κόντρα στην ιταλική ομάδα.

Στο πλευρό των πράσινων στην Ιταλία θα βρίσκονται περίπου 350 φίλοι της ομάδας, ενώ η Βίρτους ανακοίνωσε σήμερα ότι έγινε sold-out κι έτσι η Segafredo Arena θα είναι κατάμεστη από περίπου 10.000 θεατές.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ