Ταβάρες: «Στόχος μου είναι να παραμείνω στη Ρεάλ, αλλά δεν γνωρίζεις το μέλλον»

Ταβάρες: «Στόχος μου είναι να παραμείνω στη Ρεάλ, αλλά δεν γνωρίζεις το μέλλον»

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Έντι Ταβάρες, όμως ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει τι θα συμβεί στο τέλος.

Ο Έντι Ταβάρες είναι από μεγάλα ονόματα που μένουν ελεύθερα στο τέλος της σεζόν, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Ο έμπειρος ψηλός μίλησε για το μέλλον του τονίζοντας κι εκείνος θα προσπαθήσει να μείνει, όμως ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει τι θα φέρει το μέλλον.

Οι δηλώσεις του Έντι Ταβάρες:

Για το μέλλον του: «Στόχος μου είναι να παλέψω για να παραμείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το μέλλον δεν το γνωρίζει κανείς. Προς το παρόν πρέπει να είμαι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένος για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και μετά θα δούμε».

Για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα: «Πρέπει να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, να προετοιμαστούμε για τα playoffs και να διατηρηθούμε στο υψηλότερο επίπεδο για να φτάσουμε προετοιμασμένοι στους δύσκολους αγώνες. Είναι ένα ματς – παγίδα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε για να μείνουμε σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχουν προτιμήσεις για τον αντίπαλο στα playoffs. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για να παίξουμε με όποιον βρεθεί στο δρόμο μας. Ο καθένας θα παίξει για τη ζωή του, δεν θα υπάρχει αδύναμος αντίπαλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ