Αταμάν: «Στο τέλος πήραμε την νίκη και αυτό είναι που μετράει»

Αταμάν: «Στο τέλος πήραμε την νίκη και αυτό είναι που μετράει»

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά την σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κέντρικ Ναν ο οποίος βρήκε στόχο σε… νεκρό χρόνο ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πανηγυρίσει μια νίκη μισό… πλεονέκτημα έδρας κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός του τριφυλλιού, Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην σημασία που έχει αυτή η νίκη απέναντι στους Ιταλούς.

Διαβάστε επίσης: Δεν φτάνουν (μόνο) οι 2 νίκες στον Ολυμπιακό για το πλεονέκτημα- Τι σημαίνει το ματς της τελευταίας αγωνιστική με τη Φενέρ για την κατάταξη

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά το φανταστικό πρώτο ημίχρονο που κάναμε δεν παίξαμε καλά, δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και βολές, με τον Λεσόρ και τον Μήτογλου. Η Βίρτους βρήκε τον ρυθμό που ήθελε και μπορεί να πάρει εύκολα μέσα στην έδρα της, βρήκε τα σουτ που χρειαζόταν με τον Μπελινέλι τον οποίο δεν καταφέραμε να σταματήσουμε. Κάναμε γενικά πολλά λάθη, αλλά στο τέλος παίξαμε πολύ καλή άμυνα, πήραμε τα ριμπάουντ και στο τέλος ο Ναν βρήκε σκορ.

Μπορούσε να βρει νωρίτερα τρόπους για να σκοράρει αλλά έκανε πολλά λάθη (σ.σ. ο Ναν), όμως στο τέλος έβαλε το buzzer γιατί είναι ένας σκόρερ. Δύο ακόμη τελευταία παιχνίδια για τη regular season και πρέπει να προστατέψουμε τη θέση μας. Όπως είπα χάσαμε ελεύθερα σουτ, αλλά πήραμε επιθετικά ριμπάουντ και δεύτερες ευκαιρίες. Στο πρώτο μέρος σκοράραμε 51 πόντους, ενώ στο δεύτερο μείναμε χαμηλά. Ήταν χαμηλά για εμάς, όμως βρήκαμε τον τρόπο στο τέλος.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ