Και οι Ισπανοί στέλνουν τον Κίναν Έβανς στον Ολυμπιακό

Και οι Ισπανοί στέλνουν τον Κίναν Έβανς στον Ολυμπιακό

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, ο Κίναν Έβανς αναμένεται να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού, αφού η Ζάλγκιρις δεν θα μπορέσει να τον κρατήσει.

Η είδηση πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Κίναν Έβανς έχει κάνει τον γύρο της Ευρώπης και ήδη όλο και περισσότερα ξένα Μέσα μοιάζουν να επιβεβαιώνουν πως ο Αμερικανός θα φορά τα ερυθρόλευκα από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτή τη φορά ήταν σειρά του ισπανικού «encestando» να πάρει θέση, με τον Χαβιέ Μαέστρο να γράφει για την… επανεκκίνηση που θέλει να κάνει η Ζάλγκιρις από του χρόνου και να αναλύει το ρόστερ της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι.

Από την αρχή του κειμένου μάλιστα, ξεκαθαρίζει πως οι Λιθουανοί χάνουν έναν άκρως σημαντικό παίκτη, όπως είναι ο Κίναν Έβανς, αφού όπως χαρακτηριστικά τονίζει, δεν θα μπορέσει να τον διατηρήσει αφού είναι στον δρόμο για τον Ολυμπιακό.

«Η σεζόν ξεκίνησε με αστάθεια και ο προπονητής άλλαξε στα τέλη του 2023. Με τον Τρινκιέρι υπήρξαν καλύτερα αποτελέσματα και τώρα πρέπει να δουλέψουν σιγά σιγά στην ανασυγκρότηση γιατί το καλοκαίρι θα μείνουν χωρίς έναν από τους εντυπωσιακότερους παίκτες της σεζόν, τον Κίναν Έβανς», αναφέρει αρχικά και συνεχίζει:

«Η Ζάλγκιρις δεν θα μπορέσει να κρατήσει τον Έβανς στο δρόμο του για τον Ολυμπιακό και έχει άλλους σημαντικούς παίκτες που είναι εκτός συμβολαίου, όπως οι περιπτώσεις των Χέιζ και Μπιρούτις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ