Δεύτερος ο Παναθηναϊκός με νίκη επί της Άλμπα: Ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας στα play-offs

Δεύτερος ο Παναθηναϊκός με νίκη επί της Άλμπα: Ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας στα play-offs

Μετά τη νίκη του και στο Μόναχο ο Παναθηναϊκός είναι πλέον αγκαλιά με τη 2η θέση της κανονικής διάρκειας

Αγκαλιά με την δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας της Euroleague είναι ο Παναθηναϊκός έπειτα από την αποψινή του νίκη στο Μόναχο: Το 82-75 επί της Μπάγερν που ανέβασε την ομάδα του Εργκίν Αταμάν στις 22 νίκες.

Διαβάστε επίσης: Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Πρίντεζης (vid)

Τι σημαίνει αυτό; Με βάση πλέον ολόκληρη την εικόνα της 33ης αγωνιστικής, ότι ο Παναθηναϊκός φτάνει την επόμενη Πέμπτη (11/4) να επικρατήσει της αδιάφορης Άλμπα στο ΟΑΚΑ και τότε θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα ως το… Βερολίνο. Ως το final four. Γιατί; Διότι με νίκη επί των Γερμανών είναι 2ος ξαναλέμε, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας στα playoffs

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα βρεθεί οριστικά στην 7η θέση της κατάταξης. Σήμερα αυτή τη θέση την κρατά η Μακάμπι (19-14), οι Ισραηλινοί όμως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν στο play in tournament την 8η της κατάταξης σε «τελικό» για την 7η θέση. Ποια ομάδα θα είναι 8η; Η νικήτρια του ντέρμπι Βίρτους-Μπασκόνια (12/4) την τελευταία αγωνιστική. Ο νικητής λοιπόν του Μακάμπι-Βίρτους ή Μπασκόνια ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τους Πράσινους με μειονέκτημα της έδρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ