Λάσο: «Στο τέλος δεν μπορέσαμε να παίξουμε επιθετικά σωστά»

Λάσο: «Στο τέλος δεν μπορέσαμε να παίξουμε επιθετικά σωστά»

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τον Παναθηναϊκό.

Η Μπάγερν Μονάχου είχε τεράστια ευστοχία από μακρινή απόσταση, όμως στο φινάλε δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω και ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για το παιχνίδι τονίζοντας πως οι επιλογές στο τέλος δεν ήταν αυτές που έπρεπε, ενώ έκανε και έναν μίνι-απολογισμό της σεζόν.

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήθελαν το ματς και ήταν πολύ σημαντικό για αυτούς για να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας και την 2η θέση. Για εμάς είναι απογοητευτικό σίγουρα. Δεν καταφέραμε όλη την χρονιά να βρούμε το μονοπάτι για τα πλέι οφ, ούτε για τα play in, αλλά για να πούμε κάτι.

Και σήμερα είχαμε κάτι καταστάσεις στις οποίες εμφανιστήκαμε πιο… μικροί. Σαν προπονητής δεν μπορώ να ρίξω το φταίξιμο στους παίκτες, γιατί προσπάθησαν σε όλη την χρονιά. Αλλά δεν μπορέσαμε. Σε όλη την χρονιά είχαμε καταστάσεις με το τι θα γινόταν αν κι αν κι αν. Έτσι δεν κάνεις τίποτα. Τελείωσε. Η ομάδα προσπάθησε. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε για τα πλέι οφ στο γερμανικό πρωτάθλημα και να ανακάμψουμε.

Στο παιχνίδι είχαμε καλές και κακές στιγμές. Αλλά στο τέλος δεν μπορέσαμε να παίξουμε επιθετικά σωστά και μας πλήγωσαν παίκτες όπως ο Χουάντσο και ο Βιλντόζα. Άνοιξαν το ροτέισον, ήρθε και ο Ναν. Ξέραμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχουν τον σεβασμό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ