«Γκριγκόνις νέας τριετίας στον Παναθηναϊκό»

«Γκριγκόνις νέας τριετίας στον Παναθηναϊκό»

Σύμφωνα με λιθουανικό μέσο ο Μάριους Γκριγκόνις είναι κοντά στο να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ έως και το 2027.

Πολύ κοντά σε συμφωνία φαίνεται πως έχουν φτάσει Παναθηναϊκός AKTOR και Μάριους Γκριγκόνις, με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια για νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα από τη Λιθουανία.

Σύμφωνα με το λιθουανικό «15min» ο Λιθουανός φόργουορντ έχει ήδη συμφωνήσει με τους πράσινους για την επέκταση του συμβολαίου του, υπογράφοντας νέο τριετές συμβόλαιο το οποίο θα τον κρατήσει στο κλειστό του ΟΑΚΑ έως και το καλοκαίρι του 2027.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στη Superleague: Ποιος είναι το φαβορί για τον τίτλο – Αυτές είναι οι αποδόσεις

Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που θα επιβεβαιωθεί από την «πράσινη» ΚΑΕ, ο 30χρονος διεθνής άσος θα γίνει ο… μακροβιότερος Λιθουανός στην ιστορία των «πρασίνων» καθώς θα κλείσει μια πενταετία φορώντας τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Ο Γκριγκόνις, αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό από το 2022, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών, και παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο καλοκαίρι είχε βρεθεί κοντά στην πόρτα της εξόδου έφτασε στο σημείο να αποτελέσει έναν σημαντικό παράγοντα των «πρασίνων» στη φετινή πορεία της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ο Λιθουανός έχει κατά μέσο όρο 10.1 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ κατά μέσο όρο, σουτάροντας με 58% στα δίποντα, 44% στα τρίποντα και 90% στις βολές ανά 26:49 λεπτά σε 33 ματς, αποτελώντας μία σταθερή μονάδα για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ